Invatam

Top 5 cele frumoase accesorii ale anului 2018

decembrie 31, 2018
accesorii elegante

Anul 2018 a trecut, însă ne-a lăsat o mulțime de amintiri, bune sau mai puțin bune, învățături și câteva concluzii de care să ținem cont în anul în care intrăm. Sperăm că 2019 va fi un an bun cu noi, blând și că nu ne va oferi multe motive pentru a ne întrista.

Acestea fiind spuse, am făcut un top al  celor mai frumoase accesorii ale anului 2018, accesorii pe care putem să le purtăm și în 2019 datorită faptului că acestea îți oferă o libertate de exprimare a stilului vestimentar.

1. Eșarfa

Eșarfa este un accesoriu atât de versatil, care nu va încenta niciodată să fie la modă. Toate femeile au cel puțin o eșarfă în garderoba sa, iar aceste eșarfe pot fi accesorizate într-o mulțime de modalități diferite.

Eșarfele mici pot fi purtate ca și brățară sau curea pentru ceas, iar eșarfele mai mari pot fi purtate la gât într-o mulțime de feluri diferite sau chiar ca o bandană.

De aceea, cred că și în 2019 eșarfa va fi un accesoriu căutat și purtat de către fetele și femeile din întreaga lume.

2. Ceasul

Mereu am fost pasionată de ceasuri. Acest accesoriu purtat la mână îți poate schimba ținută, dar este și extrem de practic. În zilele noastre toată lumea are un telefon la-ndemână, însă sunt momente în care nu te poți uita la telefon, iar un ceas te poate salva.

Există o mulțime de modele de ceasuri dama, însă ceasul potrivit este acela care îți pune ție personalitatea în evidență, dar și care se potrivește cu ținuta ta.

Alegerea unui ceas o consider o alegere personală deoarece este un simbol al stilului. Cu alte cuvinte, ceasul este și va fi mereu un accesoriu la modă, atât prin versatilitatea lui, cât și prin design-ul pe care îl poate avea un astfel de accesoriu purtat la mână.

3. O bijuterie simplă

Fie ca alegi să porți o brățară finuță, cercei sau un astfel de pandantiv elegant, orice femeie ar trebui să poarte cel puțin o bijuterie care să o reprezinte.

Eu sunt adepta unui stil mai simplu: dacă aleg să port cercei, nu mai port brățară, dacă aleg să port un pandantiv, încerc să aleg o pereche de cercei finuți, care să nu iasă în evidență.

4. O geantă

Geantă este căutată nu doar pentru funcționalitatea sa, cât și pentru faptul că este un element semnificativ al garderobei unei femei. Fiecare geantă pe care o ai spune o poveste: de unde o ai, ce amintiri ai când o privești, dar și ce momente ai trăit când ai purtat geanta respectivă.

Este un accesoriu semnificativ care nu lipsește niciodată din ținuta unei femei.

5. O pereche de ochelari

Fie că este vorba de ochelari de soare sau de vedere, acest accesoriu a devenit unul purtat în anul 2018. Ochelarii, împreună cu întreaga ținută formează o echipă puternică ce te ajută să îți pui personalitatea în evidență.

Alege perechea de ochelari de soare sau de vedere care te avantajează și pune-ți trăsăturile în lumină.

cuplu care poarta ochelari de soare

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!