Invatam

Top 5 gadgeturi ideale pentru pasionatii de tehnologia smart

august 27, 2020
gadgeturi

Top 5 gadgeturi ideale pentru pasionatii de tehnologia smart

Frumusețea vieții smart este evidentă: deții controlul de aproape oriunde, fără prea mult efort, iar tu devii mai eficient și mai organizat. Cu toate acestea, uneori trebuie să ne limităm la gadgeturile care ne fac viața mai simplă, la acele gadgeturi personalizate, ce sunt ideale pentru activitățile pe care noi le avem.

Am pregătit o listă cu 5 gadgeturi ideale pentru cei ce sunt pasionați de această tehnologie smart.

Smartphone-ul

Smartphone-urile au intrat în viețile tuturor și ne ajută să fim mai eficienți și mai organizați. Cu un smartphone poți să faci plăți online, plăți în magazinele fizice, dar și să efectuezi apeluri video sau să găsești o anumită adresă. Smartphone-ul este un gadget practic, ce nu lipsește din niciun buzunar al unei persoane pasionate de tehnologia smart.

Bateria externă

O baterie externă poate fi extrem de folositoare, mai ales atunci când plecăm în vacanțe. O astfel de baterie te poate ajuta atât în situațiile zilnice, cât și în situațiile extreme. Este utilă, a devenit indispensabilă și te ajută să poți folosi telefonul oricând, fără să mai depinzi de o priză.

Pentru a profita și mai mult de tehnologie și de avantajele pe care aceasta ni le oferă, optează pentru un astfel de incarcator wireless. Este ideal atât pentru mașină, cât și pentru a fi folosit în orice alt spațiu.

Kit auto pentru drumuri fără griji

Dacă ești genul de persoană care folosește smartphone-ul atunci când călătorește, atunci ai neapărat nevoie de un kit auto. Siguranța ta depinde de acest lucru, așa că optează pentru un suport pentru telefonul tău, dar și pentru căști Bluetooth.

Suportul pentru telefon te va ajuta să călătorești în siguranță, dar și să folosești harta fără a îți lua ochii de la drum. Căștile Bluetooth sunt ideale pentru apeluri urgente, apeluri ce pot fi efectuate fără ca tu să îți iei mâinile de pe volan.

Brățara fitness, ideală pentru sănătatea ta

O astfel de bratara fitness este ideală atât pentru pasionații de sport, cât și pentru persoanele care vor să se mențină active. Acest gadget te ajută să îți monitorizezi pașii, dar te și avertizează atunci când ar trebui să fii mai activ. Din punctul meu de vedere, o astfel de brățară nu este un moft, ci o necesitate care te ajută să fii mai activ și să păstrezi un stil de viață mai sănătos.

Boxa care îți transformă casa într-un Smart Home

Google Home este o boxă pe care o poți controla prin comenzi vocale sau prin atingere. Te ajută să îți reamintești de întâlnirile de afaceri pe care le ai plănuite în calendar, poate să îți pună melodia preferată sau să găsești un restaurant cu mâncare chinezească, de exemplu.

De asemenea, această boxă îți oferă posibilitatea de a sincroniza și alte aparate din casă cu ea: de la aparatul de aer condiționat, până la mașina de spălat sau sistemul de supraveghere. Este ideală pentru pasionații de tehnologie smart.

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!