Invatam Pe scurt

Top 5 îmbunătățiri utile pe care le poți aduce băii tale

aprilie 26, 2023

Top 5 îmbunătățiri utile pe care le poți aduce băii tale

Indiferent dacă vrei să renovezi sau nu, aceste îmbunătățiri aduse băii vor transforma spațiul dintr-un loc banal în unul primitor, dinamic.

Băile mici au un potențial incredibil de a fi spații dinamice, absolut superbe, dar și multifuncționale. Aceste locuri nu trebuie tratate doar ca pe un spațiu unde ne facem igiena zilnica, ci și ca pe o încăpere relaxantă, o mică oază proprie.

Îmbunătățirile pe care le poți aduce sunt utile, ele putând transforma spațiul rapid și simplu.

Schimbă oglinda din baie

Indiferent de forma pe care o alegi, oglinda din baie asta este făcută să ofere lumină și să îmbunătățească zona. Într-o baie nu poate să lipsească o oglindă, ea oferind satisfacții multiple.

Oglinzile ce au lumină integrată sunt extrem de utile, însă iluminarea trebuie să fie cat mai apropiată de cea a luminii naturale. În acest fel, nu vei avea umbre nepotrivite sau o cantitate de lumină mult prea mare sau prea mică.

Aceste oglinzi de baie sunt potrivite pentru o baie micuță, pentru un spațiu ce are nevoie a fi îmbunătățit.

Există o mulțime de forme diferite pe care le poate o avea o oglindă, dar și o mulțime de design-uri frumoase, potrivite nevoilor tale.

Optează pentru un dulap ce va transforma locul

E în dulapul va face ca baia să devină un dintr-un spațiu banal într-un loc multifuncțional. Orice mai are nevoie de depozitare, iar când vine vorba de băile mici ne confruntăm cu o adevărată provocare. Acestea sunt compacte și au nevoie de un astfel dulap de baie potrivit.

Dulapul de baie perfect este acela care nu ocupă prea mult spațiu, dar care te ajută să depozitezi toate produsele de care ai nevoie.

Optează pentru o cabină de duș

Cabina de duș care îi ține locul căzii poate fi o soluție practică atunci când vine vorba de o baie mică.

Aceasta ocupă mai puțin loc, este la fel de relaxantă dacă optezi pentru o cabină cu hidromasaj și îți poate oferi o experiență ca la un SPA, chiar la tine acasă.

Folosește-te de sursele de lumină

Sursele de lumină din întreaga baie sunt extrem de importante. Corpul de iluminat de pe tavan împrăștie în întreaga încăpere lumina, iar corpurile de iluminat auxiliare sunt potrivite pentru a te juca cu lumina rece sau cald, în funcție de nevoile și preferințele tale.

Optează pentru decorațiuni micuțe

Obiectele de decor mici pot avea un impact mare în baia ta. Indiferent că alegi un corp de iluminat modern, o ramă pe care să o poziționezi pe perete cu un mesaj haios sau cu un peisaj simplu, decorațiunile micuțe pot fi de mare efect. Nu-ți fie teamă să le integrezi în baia ta!

 

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!