Ingrijire

Top 5 piese vestimentare pe care orice bărbat trebuie să le aibă în șifonier

septembrie 2, 2019
piese vestimentare pe care orice bărbat trebuie să le aibă în șifonier

Top 5 piese vestimentare pe care orice bărbat trebuie să le aibă în șifonier

Orice bărbat care se respectă și care vrea să facă o impresie bună are în garderoba sa o serie de piese vestimentare la care nu renunță. Indiferent de cum se schimbă moda, aceste 5 piese vestimentare sunt un MUST HAVE pentru orice bărbat.

Cine spune că doar femeile trebuie să aibă o garderobă organizată și minuțios pusă la punct? Ei bine, bărbații care vor să aibă un look cool și versatil trebuie și ei să acorde o atenție deosebită ținutei, mai ales atunci când iese în oraș, la întâlniri de afaceri sau la alte evenimente importante.

Am făcut o listă cu cele 5 piese vestimentare care nu trebuie să lipsească nici din șifonierul tău, dacă ești un bărbat care se respectă!

1. Cămașa albă

Cămașa albă este o piesă vestimentară clasică, iar felul în care ea este integrată într-o ținută poate să schimbe complet look-ul. O poți purta cu un costum elegant, cu blugi, dar și cu o pereche de pantaloni casual.

Alege o cămașă șlim-fit care să te avantajeze. Acestea nu vor înceta niciodată să mai fie „la modă” pentru că sunt elegante și pot fi purtate la orice ocazie!

2. O haină din stofă

Este obligatoriu să ai și tu în garderoba ta o haină de stofă, calitativă. Aceasta poate fi purtată atât la birou, dar și la alte evenimente la care participi.

Gasești pe site-ul NEER Barbati câteva modele de haine de stofă frumoase, în diferite culori!

3. Blugi negri

Blugii nu lipsesc din șifonierele oamenilor niciodată. Blugii sunt comozi, iar cei negri pot fi asortați și cu o cămașă, dar și cu un tricou simplu.

Această piesă vestimentară este indispensabilă din garderoba unui bărbat, indiferent de stilul vestimentar pe care îl ai. Important este cum îi accesorizezi și cum alegi să îi porți.

4. Un costum

Orice bărbat trebuie să aibă în garderoba sa un costum. Fie că alegi un costum negru, bleu sau gri, acesta trebuie să aibă finisaje clasice, nimic sofisticat, dar să fie realizat din materiale foarte calitative! Alege să investești într-un costum de calitate pe care să îl poți purta la diferite evenimente!

Nu trebuie sa ai mai multe costume in garderoba ta, ci unul singur, dar calitativ!

5. Un cardigan

Cardiganul este o altă piesă vestimentară care nu trebuie să lipsească din niciun șifonier. Este perfect atât pentru ținute casual, cât și pentru cele smart-casual.

 

Ceea ce vreau să punctez este faptul că niciun bărbat nu trebuie să aibă un șifonier arhi-plin, atâta timp cât are câteva piese vestimentare clasice, calitative și versațile. Poți crea ținute casual sau smart-casual doar folosind piese vestimentare simple, cum sunt blugii și cămașa albă.

Nu uita să ai în garderoba ta piese ce se potrivesc în orice anotimp (modă și haine bărbați pentru toamnă) și să te îmbraci cât mai simplu pentru că acest lucru te va face elegant!

 

Ție ce piese vestimentare nu îți lipsesc din garderoba pe care o ai? 

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!