Evenimente

Top idei de cadouri ideale pentru Baby Shower

aprilie 24, 2021

Top idei de cadouri ideale pentru Baby Shower

Ideea de Baby Shower a început să fie din ce în ce mai populară. Acest eveniment reprezintă ocazia ideală pentru a celebra atât venirea pe lume a copilului, cât și viitoarea mămică. De obicei, aceste petreceri sunt restrânse, emoționante, apropiații mămicii aducându-i cadouri care să îi fie de folos, dar și cadouri haioase pentru cel mic.

Petrecerea este organizată cu aproximativ câteva săptămâni înainte de a se naște copilul. Viitoarea mămică se bucură de momente împreună cu prietenele apropiate, dar și de cadourile primite. Cadourile reprezintă un ajutor pentru viitoarea mamă, dar și o modalitate de a îi pune un zâmbet pe buze în aceste momente în care este copleșită de emoții.

Iată ce cadouri ideale pentru o astfel de petrecere poți achiziționa, astfel încât de ele să se bucure atât mama, cât și copilul.

Cadouri practice

În ceea ce privește alegerea cadourilor, dacă optezi pentru ceva practic, poți alege o astfel de lenjerie pat bebe. Mai mult decât atât, poți opta pentru prosoape de bumbac, jucării moi pentru dentiție, un sterilizator pentru biberoane, un sistem de supraveghere sau o masă pentru înfășat.

Dacă gazda a alcătuit o listă de lucruri de care are nevoie, atunci poți să o ajuți luându-i ceva de pe acea listă. Ar fi păcat ca viitoarea mămică să se aleagă cu două cadouri la fel și să îi lipsească câteva lucruri de care are, într-adevăr, nevoie.

Cadouri haioase

În ceea ce privește alegerea unui cadou haios, poți oricând să apelezi la o cană personalizată sau un body pentru cel mic cu mesaj haios. Pune-i un zâmbet pe buze viitoarei mămici și oferă-i o ședință foto pentru perioada de după sarcină. În acest fel, va rămâne cu amintirea acelor momente plăcute pentru tot restul vieții.

 

Pe lângă sfaturile de mai sus, poți opta și pentru cadouri pe care le poate folosi mai târziu. Chiar dacă cel mic se va bucura de jucării peste 1-2 ani, așa cum este și acest puzzle copii, nu este deloc greșit să îi oferi câteva astfel de cadouri. Timpul trece rapid, iar părinții celui mic se vor bucura de orice fel de dar primit.

baby shower

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!