Recenzii

Totul începe cu O simplă favoare (2018) – A Simple Favor

septembrie 14, 2018

Bineînțeles că o ador pe Blake Lively și urmăresc cu plăcere, admirație și cu sufletul la gură fiecare film în care joacă ea. Așa se face că, prima dată când am văzut trailer-ul de la O simplă favoare, i-am zis lui Mihai că trebuie neapărat să mergem să vedem acest film. Pe lângă actrița nemaipomenită, filmul are un subiect care te pune pe gânduri, nu te lăsa să preconizezi finalul și este foarte misterios.

De data aceasta, filmul O simplă favoare (2018) – A Simple Favor o arată pe frumoasa actriță Blake Lively într-un rol cu totul și cu totul unic.

Ce se întâmplă în film?

Cu Anna Kendrick şi Blake Lively în rolurile principale, acţiunea dezvăluie o serie de enigme uluitoare şi urmăreşte să demoleze perfecţiunea afişată de cea mai râvnită şi invidiată femeie dintr-un mic oraş american.

O poveste relatată cu feminitate şi rafinament, thriller-ul se concentrează în jurul lui Stephanie (Anna Kendrick), o mamică pasionată de vlogging şi gătit care caută să descopere adevărul din spatele dispariţiei subite a prietenei sale (Blake Lively). Investigaţia curioasei tinere va readuce în prezent şi dezvălui secrete întunecate care vor schimba destinele ambelor femei.

Un thriller uluitor, uşor condimentat cu umor şi ironie, „O simplă favoare” va fi o revelaţie pe marele ecran, dozând perfect iubirea şi loialitatea cu răzbunarea şi crima.

Este un film pentru fete?

Chiar dacă seara în care a fost avanpremiera specială a filmului a fost numită #LadiesNight, filmul nu este unul doar pentru doamne și domnișoare. Acțiunea are o doză de nebunie, filmul este ideal pentru a fi vizionat de către toată lumea, mai puțin de către cei mici și sunt convinsă că va fi adorat și de bărbați și de femei.

Au existat multe momente în care m-am întrebat ce se va întâmpla în continuare, actrițele joacă impecabil, iar acțiunea nu este previzibilă. M-a impresionat curajul lui Stephanie de a săpa cât mai adânc în situație, trădarea ce s-a produs, dar și faptele lui Emily. Vă las să vedeți filmul înainte de a vă da prea multe detalii!

Mi-a plăcut muzica, am adorat ținuțele

Mi-a plăcut muzica, ținutele purtate de Blake sunt absolut fantastice, iar decorul casei lui Emily te dă pe spate. Totul a fost pe placul doamnelor și domnișoarelor!

Regia: Paul Feig

Actori: Blake Lively, Anna Kendrick, Eric Johnson

Gen film: Crimă, Mister, Thriller

Durata: 117 minute

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul „O simplă favoare” va putea fi urmărit în premieră naţională pe marile ecrane, începând cu 14 septembrie.

Trailer

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!