Ingrijire

Trucuri pe care să le aplici pentru ca parfumul să reziste mai mult

octombrie 27, 2018
parfum

Parfumul este unul dintre accesoriile care nu trebuie să lipsească din ținuta niciunei femei. Dar ce faci atunci când ești la birou pentru 9-10 ore pe zi și vrei ca parfumul să reziste mai mult, fără ca tu să fii nevoită să te dai din nou cu parfum din oră în oră?

Ei bine, sfaturile de mai jos te vor ajuta să faci ca parfumul să fie rezistent pe o perioadă mai mare de timp.

Ai grijă ce parfum alegi!

În primul rând, orice femeie trebuie să aibă cel puțin un parfum de calitate în sertarul ei. Atunci când alegi să cumperi un astfel de parfum, ai grijă ca acesta să conțină unul dintre următoarele ingrediente și esențe: [atchouli, esențe de lemn nobil, tonka, ambră sau vanilie.

Alege momentul în care pulverizezi parfumul!

Chiar dacă nu îți vine să crezi, momentul cel mai potrivit de a te da cu parfum nu este acela dinainte de a ieși din casă. Am văzut că foarte multă lume are tendința de a se da cu parfum, chiar înainte de a pleca de acasă. Dacă faci acest lucru, riști să te dai cu parfum pe fugă, să îl aplici în zone în care mirosul se pierde repede și acest parfum nu va rezista mult timp.

Momentul cel mai potrivit pentru a te da cu parfum este imediat după ce ai ieșit din dus. Datorită faptului că porii sunt deschiși, crește puterea de persistentă a parfumului tău.

femeie fericita

Dă-te cu parfum la încheieturi

Pulverizează parfum la încheieturile mâinilor, după ureche, dar poți alege să pulverizezi un puf și în părul tău pentru ca mirosul să reziste. Ai grijă! Parfumul care conține alcool îți poate usca firele de păr.

Aplică un produs hidratanta înainte să te dai cu parfum

Ca și la machiaj, parfumul tău are nevoie de o bază pentru a rezista cât mai multe ore. Alege o cremă hidratanta pe care să o aplici ca bază, iar parfumul tău va fi rezistent și va mirosi chiar și 10 ore, în funcție de calitatea acestuia. Dacă acea cremă hidratantă este din aceeași gamă ca și parfumul, conținând ingrediente, arome și esențe asemănătoare, atunci șansele ca parfumul tău să reziste intact pe piele sunt foarte mari.

Nu trebuie să alegi să te dai cu mult parfum, ci trebuie să ții cont de câteva trucuri utile.

Păstrarea parfumului

Și locul în care păstrezi parfumul este foarte important. Nu ține parfumul în baie, în locuri umede, dar nici în locuri în care este prea cald.

Nu freca încheieturile după ce te dai cu parfum

Deși pare o tehnică utilă și este folosită foarte des, nu este deloc corect! Prin frecarea încheieturilor, notele de vârf sunt alterate, aromă va dispărea mai repede, iar rezistența parfumului va fi compromisă!

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

 

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!