Recenzii

Un film cu Jennifer Lopez pe care să nu-l ratezi: A doua șansă (2018)

decembrie 14, 2018
Second Act - A Doua Sansa

Am fost să vedem filmul A Două Şansă (2018) – Second Act, un film în care găsim umor, o poveste emoționantă, dar și motivație. Filmul te face să pleci de la cinema cu replica lui Jennifer Lopez, care spune că poți face absolut orice ți-ai propus și că singurul lucru care îți stă în cale ești tu însuți.

Who’s the champ? 

Jennifer Lopez este cunoscută pentru motivația pe care o are, munca pe care o face și dăruirea ei. Una dintre provocările carierei ei a fost filmul A Două Șansă, film care a făcut-o să fie și mai puternică și să își demonstreze talentul de actriță. Mie mi-a plăcut de ea! A fost amuzantă, plăcută, iar scenele cu Leah Remini sunt de-a dreptul haioase.

E nevoie de puţină îndrăzneală şi multă încredere pentru a-ţi schimba destinul, indiferent de vârstă. Pe scurt, aceasta este premisa de la care porneşte şi Jennifer Lopez în comedia „A Doua Şansă” care are premiera pe marile ecrane din ţară din 14 decembrie.

Una dintre cele mai apreciate şi complete artiste ale generaţiei sale, Jennifer Lopez e cunoscută pentru maniera sa de a se reinventa constant, motiv pentru care comedia ,,A doua şansă” i-a oferit o nouă oportunitate de a-şi demonstra talentul. Jennifer Lopez s-a implicat chiar şi în alegerea actorilor din rolurile principale, pentru că aşa cum chiar ea declară: ,,Milo Ventimiglia a fost singurul care a părut ideal pentru rolul lui Trey. Chipul lui îmi tot apărea în minte atunci când citeam scenariul, iar Milo se află acum probabil în cel mai solicitant moment al carierei sale, aşa că m-am bucurat foarte mult să putem lucra împreună la acest proiect.”, a concluzionat Jennifer Lopez despre partenerul său din film.

A Doua Şansă (2018) – Second Act

Comedia romantică ,,A Doua Şansă” o aduce în prim plan pe Maya (Jennifer Lopez), într-un moment în care era tot mai frustrată şi nefericită de felul în care a ajuns viaţa ei. Fiind o luptătoare, Maya refuză să se resemneze şi acceptă provocarea de a demonstra afaceriştilor de pe Madison Avenue că şcoala vieţii este la fel de importantă precum prestigioasele diplome.

Însă atunci când CV-ul este fals, lucrurile nu au cum să iasă conform planului şi totul culminează cu cele mai amuzante răsturnări de situaţie. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

Din 14 decembrie, Jennifer Lopez îţi arată că, uneori, a fi descurcăreţ e mai important decât o diplomă în filmul ,,A doua şansă”.

Trailer

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!