Recenzii

Venom: Let There Be Carnage – Venom: Să fie carnagiu (2021)

octombrie 8, 2021

Venom: Let There Be Carnage – Venom: Să fie carnagiu (2021)

Lansarea toamnei este Venom: Let There Be Carnage – Venom: Să fie carnagiu (2021). Mult așteptatul film a apărut de astăzi, 8 octombrie cu spectacole de avanpremieră, iar din 15 octombrie odată cu premieră națională, se poate viziona la #CinemaCity în toate formatele: 3D, IMAX 3D, 4DX și VIP.
Tu ce format alegi pentru „Venom; Să fie carnagiu”? Experiența imersivă IMAX activează toate simțurile. Tom Hardy revine după aproape 3 ani de la lansarea primului Venom cu un nou film plin de adrenalină, scene ce te fac să razi și mult suspans.

 

Distribuția îi mai include pe Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, Stephen Graham.

Eddie deja s-a obișnuit cu viața în simbioză, deși traiul cu Venom numai comod nu este. Doar îl cunoaștem: imprevizibil și mucalit, obraznic și carismatic, se pricepe ca nimeni altul să provoace pe toată lumea. Doar nu se împiedică un extraterestru aparte de un reporter obraznic și cu gura mare care-i servește drept gazdă! Mai ales când i-e foame!

Doar că acum nu se mai ciondănesc non-stop doar între ei: când reporterul are șansa istorică de a-i lua un interviu lui Cletus, Venom (până acum, fără rival) face cunoștință cu un nou simbiot, mult mai puternic și mai agresiv: Carnage – arma prin care asasinul în serie încarcerat de mulți ani vrea să semene haos în lume pentru a se răzbuna pentru suferințele îndurate.

Creatura dezlănțuită își extinde în fiecare secundă arsenalul, are abilități nemaivăzute, se cațără, se târăște, se regenerează rapid, ne dă fiori! Cei doi simbioți se luptă pe viață și pe moarte, iar Eddie și lumea întreagă sunt simple victime. Carnagiul e total!

Trailer

TITLU ORIGINAL: Venom: Let There Be Carnage 3D
GENUL FILMULUI: Acțiune, AVANPREMIERĂ, Thriller
DISTRIBUȚIE: Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson
REGIZOR: Andy Serkis
PRODUCȚIE: 2021

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

1 Comentariu

  • Raspunde Oana octombrie 9, 2021 at 10:41 am

    Mi-a placut recenzia,big like 😉

  • Lasa un comentariu

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    x
    Sustine-ma cu un like!