Evenimente

Webstock, cea mai importanta conferinta dedicata Social Media

septembrie 27, 2016

Marian Godina, Ravinder Takkar, Matei Dima, Alexandru Negrea, Dana Rogoz, George Buhnici sunt doar cateva dintre numele vorbitorilor care vor urca pe scena Webstock anul acesta.

A noua editie a Webstock, cea mai importanta conferinta dedicata Social Media din Romania, are loc pe data de 30 septembrie 2016, la JW Marriott. Am aruncat o privire peste lista speakerilor si pot spune ca sunt nerabdatoare sa ajung acolo. Las lista aici, daca vrei sa arunci o privire.

Este pentru prima oara cand voi parcitipa la aceasta conferinta, asa ca am de gand sa imi iau notite si sa profit la maximum de toate informatiile pe care am ocazia sa le asimilez. De asemenea, exista si Webstock Awards, gala premiilor care ofera recunoastere celor mai creative proiecte si campanii din online, realizate in Romania, in ultimul an.

„In premiera, editia 2016 aduce trendurile viitorului intr-un moment unic in zona evenimentelor interactive de online din Romania”

Daca nu poti ajunge, evenimentul va fi transmis live pe site. Voi incerca sa cuprind intr-un articol toate informatiile pe care reusesc sa le fur, deoarece sunt sigura ca totul va fi interesant. Vor exista si conferinte in paralel, dezbateri libere despre beneficiile si provocarile pe care le aduce inovatia in marile companii din Romania, cat si pauza pentru networking.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone in colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.

Ne vedem acolo?

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!