Recenzii

Will Smith joacă în thriller-ul de acțiune Gemini: Conspirația (2019)

octombrie 13, 2019

Will Smith joacă în thriller-ul de acțiune Gemini: Conspirația (2019)

Cine mă cunoaște știe că Will Smith este nu doar unul dintre actorii mei preferați, ci unul dintre oamenii mei preferați din lume. Îmi place de el pentru că este inteligent, plin de viață, un om înțelept, familist și empatic.

De aceea, mare mi-a fost bucuria când am primit invitația de la RoImage, cărora le mulțumesc, la filmul Gemini: Conspirația (2019).

Will Smith joacă, de data aceasta, rolul a două personaje aparent diferite, dar care seamănă foarte mult. Henry Brogan este un asasin de elită, foarte bun în ceea ce face, după cum putem observa chiar din primele scene ale filmului.

Henry dorește să se retragă, însă ajunge să devină ținta unui agent operativ tânăr ce are abilități speciale, mult talent și pare să fie mereu cu un pas înaintea lui Henry, anticipânadu-i mișcările.

Lucrurile încep să se complice și urmează câteva scene de acțiune și secvențe de urmărire care mie mi-au plăcut extrem de mult. Merită să fie urmărite, iar datorită tehnologiei noi cu care filmul este realizat, HFR, imaginile și efectele sunt captivante.

Filmul e realizat cu o tehnologie nouă – HFR (High Frame Rate), și e regizat de Ang Lee și produs de Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg și Don Granger.

Eu am văzut filmul în varianta 3D, iar efectele mi-au plăcut foarte mult. Mai mult decât atât, se poate observă o îmbunătățire clară a acestei variante de 3D față de varianta 3D clasică a filmelor. Eu una am rămas impresionată.

De aceea, va recomand să vedeți filmul la cinema pentru a profita de această tehnologie nouă, revoluționară. Alături de Will Smith îi vom vedea pe Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen și Benedict Wong.

Regia: Ang Lee

Actori principali: Mary Elizabeth Winstead, Will Smith, Clive Owen, Benedict Wong

Gen film: Acţiune, Dramă, SF, Thriller

Durata: 117 minute

Premiera în România: 11.10.2019

Distribuit în România de RoImage. 

Trailer

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!