Evenimente

Ce vedete au participat la evenimentul de lansare Ocean’s 8: Jaf cu Clasă

iunie 27, 2018
oceans 8

„Ocean’s 8: Jaf cu clasă” s-a lansat în complicitate cu vedetele la cinema.

Evenimentul de lansare a filmului „Ocean’s 8: Jaf cu Clasă” a avut loc săptămâna aceasta la Cinema City Afi Cotroceni, unde mai multe vedete de calibru au descoperit în avanpremieră planul unui furt fără precedent, pus la cale de opt specialiste fermecătoare.

Ce vedete au participat la evenimentul de lansare Ocean’s 8: Jaf cu Clasă

Printre vedetele care au urmărit furtul din interiorul Galei MET s-au numărat: Monica Bîrlădeanu, Nicole Cherry, Carmen Negoiță, Catinca Roman, Dan Cruceru și Cristina Pocora, Nicoleta Nucă, Ramona Păun, Rareș Năstase, Adina Postelnicu, Florentina Opriș, Irina Mohora, Bogdan Medvedi, Iulia Verdeș, Sasha Borona și Maria Radu.

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter fac echipă din 22 iunie pe marile ecrane, în mult așteptata producție a verii – „Ocean’s 8: Jaf cu Clasă”.

Cinci ani, opt luni, 12 zile… și timpul trece în continuare. Atât de mult a trecut de când Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiectează cel mai mare jaf din viața ei.

Pentru asta are nevoie de o echipă de profesioniste în domeniu, începând cu partenera ei de încredere Lou Miller (Câte Blanchett). Împreună recrutează specialistele: bijutierul Amita, hoață de buzunare Constance, expertă în garduri Tammy, hacker-ita Nine Ball și designerul vestimentar Rose.

Ținta

Ținta este un superb colier din diamante în valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actriță Daphne Kluger (Anne Hathaway) care va fi starul celui mai mare eveniment al anului – Gala Met.

Planul este perfect, însă totul trebuie să decurgă fără nicio abatere dacă echipa vrea să pună mâna pe diamante. Totul se face la vedere.

 

Din distribuția filmului mai fac parte James Corden ca detectiv de asigurări care trebuie să adune toate dovezile, iar Richard Armitage ca partenerul lui Kluger la Gală.

Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Village Roadshow Pictures, o producție Rahway Road, aventura explozivă „Ocean’s 8: Jaf cu Clasă”, din 22 iunie pe marile ecrane din țară.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!