Invatam

3 motive pentru a lua o baterie externă cu tine în vacanță

august 11, 2020
telefon

3 motive pentru a lua o baterie externă cu tine în vacanță

Trăim în era telefoanelor cu baterie nedetașabilă și asta ne face oarecum depedenți de o sursă de curent. Cu toate astea, pentru cei care nu vor să petreacă mult timp în restaurant sau în diferite locuri pentru a-și încărca telefonul, a fost inventată bateria externă.

Aceasta este o sursă de energie portabilă care îți permite să încarci telefonul oriunde te-ai afla. În funcție de nevoi și de câte ori vrei să încarci telefonul fără a ajunge la o sursă clasică de energie, bateriile externe vin cu diferite capacități exprimate în mAh. Cu cât mai mare este numărul mAh, cu atât bateria va încărca mai mult. Spre exemplu, o baterie de 5000mAh reușește să încarce majoritatea telefoanelor de la 0 la 100% o singură dată, în timp ce o baterie de 20000 mAh poate încărca un telefon chiar și de 6-7 ori în funcție de model.

Pentru că nu intrăm în detalii tehnice în acest articol, îți recomand articolul de pe calculatorescu.ro despre cum poți alege cea mai bună baterie externă pentru nevoile tale.

Așadar, iată 3 motive pentru care nu ar trebui să lași bateria externă acasă când pleci în vacanță:

Portabilitate

O baterie externă este portabilă și, în funcție de capacitatea sa, poate fi o greutate neglijabilă în bagajul tău. O poți lua cu tine oriunde dorești și te asiguri că ai bateria telefonului încărcată chiar și în cele mai lungi drumeții ale tale.

Astfel, nu vei rata nici un peisaj demn de fotografiat și poți pune oricând pozele tale preferate pe Facebook sau Instagram.

FOMO

FOMO (frica de a rata ceva) ete o emoție pe care foarte multi oameni au început să o experimenteze. Suntem conectați la internet 24/7 și sunte obișnuiți să folosim telefonul pentru a purta conversații cu oricine, oriunde în lume. În momentul în care acest lucru nu mai este posibil apare FOMO.

Siguranță

În funcție de locurile în care obișnuiești să călătorești, bateria externă îți poate oferi și siguranță. Astfel, dacă ești într-o drumeție pe drumuri mai puțin cunoscute, singura ta cale de a te conecta cu lumea este telefonul. Lucru ce devine foarte util atunci când ai o urgență sau te accidentezi.

Pe de altă parte, chiar dacă ești într-o zonă farte populată, telefonul devine un mijloc excelent pentru a te orienta spre obiectivele pe care vrei să le vizitezi prin intermediul aplicației Maps.

În concluzie, o baterie externă poate fi folosită oriunde, de la drumul spre job, până la lungile drumeții prin munți și plimbările prin Roma. Aceasta îți oferă confort deoarece nu mai ai nevoie să aștepți lângă o priză să se încarce telefonul, siguranță pentru că poți cere ajutorul rapid și liniște pentru că poți accesa informații rapid.

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!